Korporate

Securital Systems ofron zgjidhje për Korporata të mëdha në këto fusha: Sisteme për Alarm Zjarri dhe Sigurinë e Jetës Sisteme ...
Read More

Agjenci Qeveritare

Securital System ka një rekord të suksesshëm në rrugën për bashkëpunim me agjencitë qeveritare. Securital Systems i ka ofruar zgjidhje të ...
Read More

Hoteleri

Hotelet, restorantet dhe baret, të gjitha duhet t’ju japin klientëve të tyre një ambient të qetë dhe të këndshëm, ku ...
Read More

Zona Rezidenciale

Shtëpitë e sotme dhe njësitë e shumta të banesave(fshatrat turistikë/residencialë) kanë  kërkesa të larta përsa i përket teknologjisë. Këto kërkesa ...
Read More

Kompani të Telekomunikacionit

Industria e telekomunikacionit është vazhdimisht në përballje me teknologjinë dhe kërkon zgjidhje që i mbajnë ritmin me zhvillimin e teknologjisë ...
Read More

Pika Shitje me shumicë dhe pakicë

Securital System ka disa pika të shitje si klientë. Disa kërkojnë një sistem të thjeshtë alarmi, ndërsa të tjerët janë ...
Read More