_0004_Korporata

Securital Systems ofron zgjidhje për Korporata të mëdha në këto fusha:

  • Sisteme për Alarm Zjarri dhe Sigurinë e Jetës
  • Sisteme të Kontrollit të Aksesit
  • CCTV (video mbikëqyrje)
  • Sisteme Zbulimi të Ndërhyrjeve
  • Sisteme Kontrolli dhe Audio Video
  • Sisteme Telefonike
Korporate